De 49ste Gaasterlandshow

De 49e Gaasterlandshow wordt gehouden op 26, 27 en 28 Oktober 2017 .

Beste Sportvrienden en vriendinnen,

Het is voor ons als bestuur van de PKV Balk e.o. een groot genoegen om u het vraagprogramma aan te bieden van de 49ste Gaasterlandshow gehouden in Balk.
Net als altijd heeft het bestuur geprobeerd er weer een aantrekkelijk vraag-programma van te maken. Deze prachtige show wordt in de herfst vakantie gehouden, dus kunt u er met het hele gezin een kijkje gaan nemen.
Dit jaar hebben een aantal speciaalclubs hun districtsshow of clubshow bij ons ondergebracht waar wij hen zeer erkentelijk voor zijn. Voor leden van speciaal-clubs  welke  zijn  ondergebracht  op  onze  show  bieden wij  een  aantal  extra prijzen aan, dus zeker de moeite waard om in te zenden.
Naast de prachtige dieren die u op de show kunt bekijken is er ook weer een knuffeltafel voor de kinderen en ook de vertrouwde tombola zal natuurlijk niet ontbreken.
Voor de vrijdagavond is er de alom bekende Hanenkraai wedstrijd onder leiding van Tallinus Boschma. Opgave op inschrijfformulier of voor vrijdag 19.00 uur.
Vrije verkoop  van dieren dit jaar ook weer bij ons op de show. Opgave op inschrijfformulier zodat we hier een mooie hoek voor kunnen creëren
Voor de keuringsdag hebben we naast A keurmeesters ook een aantal B en C keurmeesters gecontracteerd.  
We willen u als inzender de kans geven om op de keuringsdag vanaf 14.00 uur de show al te bezoeken.
We nodigen alle fokkers uit om hun dieren in te zenden op onze prachtige show en er samen  een mooie show van te maken.!!!!

Tot ziens op de 49ste Gaasterlandshow in Balk.

Met vriendelijke sportgroeten,
Het Bestuur.