Gaasterlandshow

 De 48ste Gaasterlandshow

De 48e Gaasterlandshow wordt gehouden op 21, 22 en 23 Oktober 2016 .

Beste Sportvrienden en vriendinnen,
Het is voor ons als bestuur van de PKV Balk e.o. een groot genoegen om u het vraagprogramma aan te bieden van de 48-ste Gaasterlandshow gehouden in Balk. 
Net als altijd heeft het bestuur geprobeerd er weer een aantrekkelijk vraagprogramma van te maken. Deze prachtige show wordt in de herfstvakantie gehouden, dus kunt u er met het hele gezin een kijkje gaan nemen.
Dit jaar hebben een aantal speciaalclubs hun districtsshow of clubshow bij ons ondergebracht waar wij hen zeer erkentelijk voor zijn. Voor leden van speciaalclubs welke zijn ondergebracht op onze show bieden wij een aantal extra prijzen aan, dus zeker de moeite waard om in te zenden.
Daarnaast heeft de PKV Sneek e.o. haar clubshow bij de Gaasterlandshow ondergebracht. In het vraagprogramma vindt u de aangeboden prijzen voor de leden van PKV Sneek e.o.
Naast de prachtige dieren die u op de show kunt bekijken is er ook weer de vertrouwde tombola van de Familie Schram. Voor de vrijdagavond is er de alom  bekende  Hanenkraai  wedstrijd  onder  leiding  van  Tallinus  Boschma 
Opgave op inschrijfformulier of voor vrijdag 19.00 uur.
Vrije verkoop  van dieren dit jaar ook weer bij ons op de show. Opgave op inschrijfformulier zodat we hier een mooie hoek voor kunnen creëren.
Naar aanleiding van haar dier technische vergadering op maandag 1 augustus jl., heeft het KLN bestuur besloten dat op jongdierendagen en tentoonstellingen alleen konijnen samengebracht mogen worden die tegen RHD type 2 zijn gevaccineerd. Dit geldt ook voor dieren ingebracht voor de vrije verkoop!!
Voor de keuringsdag hebben we naast A keurmeester ook een aantal B en C keurmeesters gecontracteerd. 
We willen u als inzender de kans geven om op de keuringsdag vanaf 14.00 uur de show al te bezoeken. We nodigen alle fokkers uit om hun dieren in te zenden op onze prachtige show en er samen  een mooie show van te maken ! 
Tot ziens op de 48ste Gaasterlandshow in Balk.
Met vriendelijke sportgroeten,
Het Bestuur.